Žijeme v krasne době. Jen ty kamiony su furt nepřizpusobive...
top of page

Žijeme v krasne době. Jen ty kamiony su furt nepřizpusobive...


Kdysik davno, za Rakuska, za Hytlera a za Antycharty byli lidi hrozne svině. Stači si odevřet stare noviny a na všech strankach vražda, čorka, znasilněni a tak. Dnešni multykulturni svět je jiny.


Neni to tak davno, podle reklam v hytlermarketach to bylo o Vanocach, kdy sem čital hroznu zpravu: "V Berlině vraždil kamion!" Ano, byl to onen neohroženy novinař Luboš Palata, kery jako prvni odhalil tento strašlivy fakt, a za to mu patři srdečny dik. Od te doby se nebojim lidi, bo lidi su v jadru hodni. To kamiony su svině. A tak od te doby s nenavisti chlustam na projižďajici kamiony, ale zda se, že to zatim nema požadovany učinek.


Bo už je tu novy teror - šokovaly mě tytulky: V Londyně vraždil vlk! anebo V Londyně vraždil Brit! Kura, Lubošu! Kaj si? Rychle cosik napiš a uveď věci na pravu miru. Všeci přece vime, že v Londyně nevraždil ani vlk, ani Brit, ale auťak! Tak kura zjistěte značku, zjistěte vyrobca a preventyvně zakažte jezdit všem Jaguarum, Pažoutum nebo Škodovkam! Nebudeme přece čekat, až ten auťak zrobi taky zločin znova! Na Slovensku plně ozbrojena jednotka zatkla malu terorystku, kera pochcala a zapalila koran. A tak je to spravne, bo mohla v trestne činnosti pokračovat a kromě svojeho korana mohla pochcat aji muj koran. A jak uznate, to bych byl vytočeny a možna aji zly. Takže jak je vidět, prevence može zabranit nasilnym činum!


A ještě jedna věc mě překvapuje. Jak k temu přijde ten ubohy Pakistanec, že z něho multykulturni tisk zrobil rodileho Brita? Tata Pakoš, mama Pakoška a synek je rodily Brit? Lubošu, pomož!!!


Tak to přece neni. Holanďani a Angličani žili v jižni Afice tři sta roku, a přece se z nich nestali černoši. Ani pleť jim neztmavla. Ani z černochu v Ameryce se nestali indyjani. Němci žili tři sta roku v Česku, ale nestali se z nich Češi, furt to byli podle sudetšti Němci, anebo podle Masaryka "naši Němci". Dokud tihle Němci nevyvezli Židy na Vychod, furt to byli polšti, češti nebo maďaršti Židi. Když se narodim českemu tatovi a česke mamě v Pakistanu, tež o mě napišou, že sem rodily Pakoš?

Trochu složitějši je, když Arab narozeny v černošske Burkině Faso zrobi děcko maďarsky mluvici Slovence v Komárně! Tuž to je ořyšek! Jaku ma narodnost? A jak bude mluvit? A hystoriju kere země se bude učit v dějepise? Tady nam ani Luboš nepomože. Bo přesně o to jim jde. Pomišat všecky narody v kulturni kašu, z Pakoša zrobit Brita, z Ukrajinca a Rusa zrobit krvežizniveho tvora a z keňskeho muslima ameryckeho prezidenta.


Jenže nas nedostanu! My dobře vime, že vrahem je auťak a kamion!


Ladislav Větvička, řidič kamiona IVECO, Londonystan

Kaj mě ještě možete najit...
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook - Black Circle
  • Vkontakte Social Icon
bottom of page