Rozpočet v dupě, matky s novorozencama nedorazily...
top of page

Rozpočet v dupě, matky s novorozencama nedorazily...

Tuž to by mě kura zajimalo, kaj zrobil zakonodarec chybu? Bojoval přece za dobro nas všeckych! Za pravo lidu nesedět v te smradlave knajpě, za pravo divat se na sebe přimo a neodfukovat zakuřeny vzduch! Lid si teho nevaži?


Kaj su ty čerstve matky s novorozencama, kere si vybojovaly pravo přijit na krvavy tatarak do nezahulene knajpy, aji kdyby tam nebyla kuchyňa? Neměl by zakonodarec zasahnut a přikazat knajpmanovi přijmut kuchařa a přistavjat kuchyňu?


Kaj su mladi multykulturni otcove s kočarkama, keři se těšili na to, až si přidu do baru zežrat mrtvu rybu v ryži obalenu ve zkvašene řase? Neměl by zakonodarec zasahnut a přikazat kvotu, kera by přinutila multykulturniho otca, aby raz za tyden přišel do baru?

Cosik je blbě. Bo když porubska knajpa, vloni plna, je fčil prazdna, přestože venku chčije a chčije, pak je cosik blbě. To bude pěkny pruser ve statnim rozpočtu. Jestli byl za zaři propad ve vyběru spotřebni daně 25%, pak čekam za listopad propad minymalně 50%!!!

No ja, ale čemu by chlopi navštěvovali hospodu do kere chodili na pivko+cigo, když službu pivko+cigo zakonodarec zakazal? Či si myslite, že chlopi su idyjoti, keři budu poskakovat, jak zakonodarec piska?


Dokud bylo teplo, chlopi ze zatnutyma zubama chodili před knajpu zapalit si. Jak smutny pohled to byl, když stary haviř bez jedne nohy, zato ze dvěma berlama stal vedle stareho valciřa sediciho na vuzku, bo byli vyobcovani zakonodarcem před jejich pajzel, aby si mohli zapalit. V Praglu dokonce běhaju po ulicach komanda, kere buzeruju lidi, že venku kuři. To je uroveň...


Teplo je v dupě. Chlopi z hospod tež. A statni rozpočet bude v dupě brzo tež, bo co si budeme povidat, finance tam su z cigar, chlastu a benzina...


Ja, rozbit cosik, to umi kdejaky cyp, co si v parlamentu myslel, že zežral rozum. Ale spravit to, a přivest do předešleho stavu, to neni take jednoduche... A ve finale na to stejně doplati nekuřak.


Ladislav Větvička, hlasatel Mlade Fronty Fčil, narodohospodař nekuřak


Kaj mě ještě možete najit...
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook - Black Circle
  • Vkontakte Social Icon
bottom of page