2020-3 Byl to fajny svět…
top of page

2020-3 Byl to fajny svět…

Byvalo to krasne. Když ste se nudili, sedli ste na vlak do ciziny. To ještě jezdivaly vlaky do ciziny. A vydali ste se kajsik za hranice. To se ještě mohlo jezdit přes hranice.


Nebo ste si objednali letadlo za par kaček. To ještě litala letadla. Odletěli ste do daleke země, za tři hodiny ste vystupili třeba v Afryce a ubytovali se v hotelu. To se ještě smělo ubytovavat v hotelu. Vyšli ste na ulicu plnu lidi. To ještě byvaly ulice plne lidi, sedli ste do prvni knajpy a zakuřili kubansky doutnik. To se ještě mohlo kuřit. Divali ste se okolo na ty zajimave cizokrajne gzychty. To se ještě dalo divat na gzychty, bo nikdo nemusel nosit hader přes pysk.

Měl sem take oblibene misto na břehu Atlantyku, zpatečni letenka tam stala tři tisice korun ještě před třema tydňama a ubytovat se dalo za tři kila s vyhledem na ocean.

Ja, to už bylo davno…







































Ladik Větvička, hlasatel Mlade Fronty Fčil, Essaouira


Na činnosti Literarniho & cestovatelskeho klubu se možete podilet na učtu 1030513055/6100. Autora možete podpořit, když si pořidite jednu z jeho knižek. Jejich seznam najdete tady.


Kaj mě ještě možete najit...
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook - Black Circle
  • Vkontakte Social Icon
bottom of page