Zdravy narod žere zdrave věci
top of page

Zdravy narod žere zdrave věci

Su staty, kere likviduju svoje občany tym, že dovoluju krmit zvěř chemickyma preparatama, plnyma antybyjotyk, rustovych hormonu a dalšich sajrajtu. Třeba Spojene amerycke staty.


Přes maso take zvěře se pak ty svinstva dostavaju do těl ameryckych sudruhu a sudružek. Na celem světě neni take neuvěřitelne množstvi nemocně vyžranych lidi, tajak v SSA. Je to odporne, jakym zpusobem stat vali jedy svojim lidem.


A pak su staty, v kerych žiju zdravi, krasni a štihli lidi. Třeba na Kubě. Neda se tak uplně řict, že by to byla zasluha statu, že by se tak staral o zdravi lidu. Spiš toje zasluha režimu, kery tam panuje. Na Kubě, co se tyka žradla, funguje přidělovy system. To znamena, že každy sudruh Kubanec a sudružka Kubanka aji s malyma Kubančatama maju listky, na kere fasuju jidlo. Je asi jasne, že na listky se žadne teleci řizky, bažanti polivka ani kavijarove tousty nefasuju. Zakladnim jidlem, kere Kubančata žeru, su fazole s ryžu. Takže pokud mate denně fazole s ryžu, nemožete se divit, že narod vypada zdravě. V ryži a fazulach su veškere nutryčni hodnoty, kere su pro člověka třeba. Azyjati ze svoju misku ryže by vam mohli vypravjat. Standardni denni jidlo každeho sudruha pak vypada takto:


Tuž a tym byzme dnešni blog o žradle mohli skončit, bo co se tyka jidla mistnich lidi, vite už naprosto všecko. Když mistni potřebuju jakesik ovoce, natahnu ruku a urvu se banan (bez front), kokos (tež bez front), anebo zajdu do šopu a kupi se kus prasečiho masa (s frontama). V nasledujicich obrazkach je ukazka připraveneho svatečniho prasečiho masa a a ukazka švarnych robek, kerym z kombinace ryže, fazol a prasečiho roste vše potřebne v proporcyjonalnich parametrach.


Jenže tajak se aji ze sluničkařa može postupem času stat slušny člověk, tak ani na Kubě neni všecko černobile. Jedna věc je žradlo pro mistni lid, druha je žradlo pro turisty. Bo Fidelovi bylo jasne, že s fazolovu ryžu by se doma nikdo nechlubil, a tak povolil sukrome podnikani, kde člověk može za konvertybilni peso dostat cokoliv, na co se vzpomene. Taky oběd jednoduššiho typu stoji okolo stokoruny, pokud ste nenažrani a musite mět langusty s kravatama, pak mezi 200-300,-Kč. Nezda se to moc za take dobroty, ale berte v uvahu, že pruměrna měsični vyplata kubanckeho chlopa je okolo 400,-Kč měsičně. Takže když vam rodina připravi doma taku dobrotu, znamena to vyznamne přilepšeni do rodinneho rozpočta. A fčil už dost kecu:, je čas oběda. Komentovat obrazky netřeba, stejně to je furt dokola - langusta, kravata, kuře, prase, ryba a tak..





Kaj mě ještě možete najit...
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook - Black Circle
  • Vkontakte Social Icon
bottom of page